• REKLAMINIZ BURADA YAYINLANSIN

50indirimreseller

Semih
Semih
Çevrimdışı
Yurt Dışı Tatiliniz Vize Engeline Takılmasın!

2008 yılından beri turizm alanında hizmet veren Bemol Turizm, yurt dışında tatilde sunduğu fırsatların yanı sıra, vize işlemlerinde de size yardımcı oluyor ve sizin yerinize resmi işlemleri yerine getirerek sorunsuz bir şekilde yurt dışına tatile gitmenizi sağlıyor.

A grubu seyahat Acentesi işletme belgesine sahip Bemol turizm, aynı zamanda Vize Hizmet Merkezi markası ile çalışmalarını yürütmektedir. Yurt dışı tatili için ihtiyacınız olan belgeleri size doğru bir şekilde iletip, talebiniz doğrultusunda sizin yerinize konsolosluk işlemlerini de gerçekleştiren firmamız, vize işlemleri ile sizi uğraştırmadan tatilin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Bemol Turizm üzerinden konsolosluğa gitmeye gerek kalmadan Schengen vizesi alabilir ve Avrupa tatilini doyasıya yaşayabilirsiniz. Başvuru öncesinde Bemol Turizm olarak ihtiyacınız olan evrakları sizlere bildiriyor ve evraklarınızı en doğru şekilde tamamlamanızı sağlıyoruz. Bu sayede yurt dışına çıkarken vize engeline takılmadan güvenle yurt dışı gezinizi gerçekleştirebilirsiniz. Tatilinizin uzunluğuna göre firmamız vize almakta ve işlemlerinizi tamamlamaktadır.

Schengen vizesi geçerli olmayan İngiltere seyahatlerinizde ise İngiltere vizesi için işlemler acentemiz tarafından gerçekleştirilmekte ve istenilen prosedürlerin yerine getirilmesi hızlı bir şekilde sağlanmaktadır. Ayrıca Amerika vizesi almak isteyen kişiler için de gerekli prosedür ve evraklar iletilerek konsolosluğa gidene kadar tüm evrakların tamamlanması sağlanmakta ve konsolosluk görüşmesi öncesinde Amerika'ya gidecek kişilere gerekli bilgiler verilmektedir. Bu sayede vize alma süreci oldukça kolay bir şekilde gerçekleşmekte ve işlemler tamamlanmaktadır.

Turizmin öncü firmalarından biri olan Bemol Turizmin vize işlemlerinde size yardımcı olduğu konuların detayları ise şöyledir:

- Evraklar: Sorunsuz bir şekilde vize alabilmeniz için gereken evrakları firmamızdan öğrenebilir ve evrak eksikliklerinin önüne geçebilirsiniz.

- Vize dilekçesi: Konsolosluğa verilecek olan dilekçelerin eksiksiz ve prosedürlere uygun olarak hazırlanması için Bemol Turizmden vize dilekçe örneği temin ederek vize dilekçesinin nasıl yazılması gerektiği konusunda bilgi alabilirsiniz. Talep ettiğiniz takdirde firmamız tüm işlemleri sizin adınıza gerçekleştirerek prosedürleri kısa sürede tamamlamaktadır.

Eğer siz de yurt dışına tatile gitmek istiyor ancak vize prosedürlerini bilmediğiniz için planlarınızı hep erteliyorsanız Bemol Turizm ile ihtiyacınız olan yurt dışı tatiline anında kavuşabilir ve dünyayı yeniden keşfedebilirsiniz!

vizehizmetmerkezi.com
Yanıtlar (0)
  • Bu tartışmaya henüz bir yanıt yazılmamış
Yanıtınız

50indirimreseller