• REKLAMINIZ BURADA YAYINLANSIN

50indirimreseller

Makale Yaz Para Kazan

Semih
Semih
Çevrimdışı
http://image.prntscr.com/image/8c7125e194024ceebede15e36976dc53.jpeg

Yazkazan.net Nedir?

Yaz kazan, internet siteleri için yazı yazarak para kazanabileceğiniz bir internet platformudur. Dilediğiniz her yerden (Evden, işten) çalışma saatlerine bağlı kalmadan çalışabileceğiniz güvenli bir iş imkanı sunar. İnternette makale yaz para kazan demeniz için yeterli birçok nedeniniz olabilir.

Buradan kayıt olabilirsiniz http://yazkazan.net/kayitol.html

Ödememi Ne Zaman Alırım?

Ödemeler havale yolu ile şirket hesabımızdan banka hesabınıza aktarılmaktadır. Ödemelerinizi sisteme kaydedeceğiniz kişisel, güncel ve doğru bilgileriniz doğrultusunda almaktasınız.

Ödemelerin alt limiti 100 TL olup, ödeme tutarı olarak bu barajı geçmeniz halinde dilediğiniz zaman para çekme talebinde bulunabilirsiniz. Ödemeler her ayın 15. gününde toplu olarak yapılmaktadır. Ödeme günü gelmeden para çekme talebinde bulunarak tüm bakiyenizi ya da bakiyenizde bulunan belirlediğiniz bir miktarı ayın 15’inde çekebileceğiniz şekilde talep edebilmektesiniz.

Yazarak Nasıl ve Ne Kadar Kazanırım?

Yazacağınız yazıların uygun niteliklere sahip olması gerekmektedir. Bunlar;

Yazım ve imla hatalarının bulunmaması: Yazılarınızı Microsoft Word programında yazdığınız taktirde size yazım ve imla hatalarını göstermektedir. Bu sayede yazınızda bulunan yazım ve imla hatalarını ortadan kaldırabilirsiniz.

Tamamen özgün ve size ait olması: Örneğin “araba nasıl kullanılır” başlıklı bir makale istendiği taktirde öncelikle sizin bilgi edinerek, edindiğiniz bilgileri objektif olarak yansıtmanız gerekmektedir. Başka sitelerden alacağınız cümleler arama motorları gözünde “KOPYA” olarak algılanmaktadır. Kopya içeren yazılar sistem tarafından otomatik olarak iptal edilmektedir.

İstenen niteliklere ve amaca uygun olması: Her projenin talebi bir kaç farklı kriter barındırmaktadır. Blog içeriği, web sitesi içeriği, kategori içeriği, kişi ve kurum tanıtım yazısı ve daha pek çok farklı konuya uygun olarak yazabileceğiniz tüm yazıların, amaca uygun olması halinde onay sürecinden geçerek yazarlık bakiyenize yansıtılmaktadır.

Yazarak Kazanma Sistemi: Yalnızca yazarak para kazanmak istemez misiniz? Evden okuldan, iş yerinden dilediğiniz her yerden, mekan ve zaman kısıtlaması olmadan yazarak ve ek iş olarak kabul edebileceğiniz ve kazanabileceğiniz sistemimiz sayesinde aylık ek kazancınızı rahatlıkla 100 ile 2.000 TL’ye kadar çıkarabilirsiniz.

yazkazan.net
Yanıtlar (0)
  • Bu tartışmaya henüz bir yanıt yazılmamış
Yanıtınız

50indirimreseller