• REKLAMINIZ BURADA YAYINLANSIN

50indirimreseller

İstanbul Dans Kursu

Semih
Semih
Çevrimdışı
http://i.hizliresim.com/brD74d.png

İstanbul Dans Kursu

Onedance , 2013 yılında, İstanbulun en merkezi yerinde Mecidiyeköy’de Dans Kursumuzu Sizlere en iyi hizmeti vermek ve ortamı sağlamak için Latin Dansları eğitmeni Özlem Sevimkan (TÜRKİYE) tarafından kurulmuştur. Dans etmek isteyen herkesin ilgilendiği dansları öğrenebileceği bir ortam yaratmak amacıyla çalışmalarını hızla yürütmektedir.

OneDance ekibi olarak Mecidiyeköde Salsa kursu, Aşkın dansını isteyenler için Bachata Kursu, Latin Dansları Kursu, Kizomba kursu, Zumba Dansı ,Evliliğini süslemek ve güzel bir anı bırakmak isteyenler için Düğün Dansları, International Dansları, Çocuklarınız için çocuk dansları, Scretching & Kondüsyon dersleri, Son yılların gözde dansı Kizomba ile daha iyi bir yerde öğrenerek kendinizi hızlı geliştirebilirsiniz. Mecidiyeköyde merkezi yerimizde dans severleri bekliyoruz.

Onedance eğitmenleri birçok uluslar arası festivalde workshoplar vermekte ve ülkemizi temsil etmektedir. Eğitmenlerimizin hepsi kendi alanında profesyoneldir. Mecidiyeköydeki dans kursumuzda sadece sizlere kombinasyon ve footwork öğretmiyoruz derslerimizde müzikalite, body isilation, ritimler ve enstrümanları da öğretiyoruz. Çünkü eğitim bir bütün olarak görüyoruz ve hepsini birlikte sunuyoruz.

Eğer öğrenci iseniz öğrencilerimize destek olmak amaçlı %30 indirim uyguluyoruz. Onedance dans kursumuza eğer online olarak buradaki linkten formumuzu doldurursanız %10 indirim kazanabilirsiniz.

onedanceturkey.com
Yanıtlar (0)
  • Bu tartışmaya henüz bir yanıt yazılmamış
Yanıtınız

50indirimreseller