• REKLAMINIZ BURADA YAYINLANSIN

50indirimreseller

Gelin Arabası Kiralama

Semih
Semih
Çevrimdışı
http://www.dugunarabacisi.com/img/logo.jpg

Gelin Arabası Kiralama

Gelin Arabası hayatınızın en özel günlerinden olan düğün gününüzün vazgeçilmez bir parçasıdır. Gelin arabası olmayan bir düğün hemen hemen hiç yoktur. Gelin arabasının bu en güzel gününüzün vazgeçilmez bir parçası olduğunu ve ehemmiyetini biliyoruz.

Son yıllarda popülerliğini artıran lüks Gelin Arabası kiralama taleplerini en kusursuz şekilde karşılıyoruz. Bunun yanında hala etkisini yitirmeyen ve yüksek talep gören klasik gelin arabası Gelin Arabası Kiralama hizmetini de sunmaktayız. Bizler için en önemli unsurlardan olan kusursuzluk temel iş prensiplerimizdendir. İşimizde profesyonel ekibimiz, usta şoförlerimiz ve güler yüzlü personellerimiz ile sizlerin memnuniyeti odaklı olarak çalışıyoruz. Gelin arabası kiralamala şoför+süsleme+yakıt+sürprizler belirli sınırlar dahilinde ücretsizdir. Detayları için kiralama detayları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 2006 yılından bu yana hizmet vermekteyiz. İşimizde tecrübeliyiz. Başarımızın temel kaynağı olarak bizlerden araç kiralayan müşterilerimizin memnuniyeti gösterilebilir. Bunun yanında disiplinli çalışma, sürekli odaklılık, pratik çözüm üretebilme, kalifiye personel bu ve buna benzer unsurlarda çalışmamızdır.

Düğün Arabası Kiralama Süreci

Flomuz mevcudiyetinde bulunan lüks ve klasik sınıflarda araçlardan dilediğinizi seçiyorsunuz. Düğün gününüzü, teslim yeri saatini ve benzer bilgileri içeren basit bir form dolduruyorsunuz. Belirttiğiniz gün ve belirttiğiniz saatte aracınız size ulaşıyor. Kiralama sürecinde yaşanabilecek teknik arıza, kaza ve benzer durumlarda aracınız değiştirilerek yerine eşdeğer bir araç tahsisi yapılır. Düğün sonrası istekleriniz varsa yerine getirilir ve araç teslim alınır.

Gelin arabası paketine neler dahildir?

Gelin arabası paketinin içerisinde aracın cinsine göre belirlenecek oranda kısacası kilometre bazlı yakıt bulunmaktadır. Bu yakıt durumu ortalama olarak 50-100 km olarak belirlenir.Araçlar şoförlü olarak kiralanmaktadır. Şoförsüz olarak araç gönderilememektedir. Araç düğün tarihinden bir gün önce süslenir ve hazır konuma getirilir. Araç içerisinde ikramlıklar bulunmaktadır. Bahsedilen tüm bu özellikler bizden kiraladığınız tüm araçlarda geçerlidir. Belirli sınırlar dahilinde bunların herhangi biri için ekstra ücret talep edilmez.

dugunarabacisi.com
Yanıtlar (0)
  • Bu tartışmaya henüz bir yanıt yazılmamış
Yanıtınız

50indirimreseller