• REKLAMINIZ BURADA YAYINLANSIN

50indirimreseller

Davlumbaz Söndürme Sistemi

Semih
Semih
Çevrimdışı
http://www.ankarayanginsondurme.gen.tr/wp-content/uploads/2015/06/davlumbaz_sondurme_sistemleri.jpg

Davlumbaz Söndürme Sistemi

Davlumbaz söndürme, genel olarak ticaret amacıyla kurulan işletmelerde, okul, yurt, fabrika, hastane gibi büyük çaplı binalarda kullanılmaktadır. Bu binaların mutfak kısımlarında yangın çıkması durumunda olası felaketleri engellemek için geliştirilmiş bir yangın söndürme sistemidir. Bu tarz büyük binalarda kullanılan davlumbazlar uzun zaman boyunca yağlı bir şekilde bırakıldığında yahut iyi temizlenmediğinde oluşan tıkanıklıktan dolayı alevler çıkabilmektedir. Gelişen teknolojinde üretilen en ideal ve en çok tercih edilen bir yangın söndürme aracıdır.

İnsan hayatı tehlikeye atılmayacak kadar kıymetlidir. Özellikle okul, hastane gibi büyük çaplı binalarda yüzlerce hatta binlerce insan bulunabilmektedir. Bu binaların mutfak kısımları oldukça yoğun ve kalabalık olur. Çünkü yüzlerce, binlerce insana yemek yetiştirme gayretine girilir. Böyle bir yoğunluk içerisinde davlumbazların yağını temizlemek ihmal edilebilmektedir. Yeterince temizlenemeyen davlumbazlarda yağ tortuları birikerek bir tıkanma meydana gelir ve böylece yangın çıkması için uygun ortam hazırlanmış olur. Alev çıktığı anda kontrollü müdahale sağlayabilen davlumbaz söndürme sistemi hayat kurtarıcı olabilmektedir. Ankara Davlumbaz Söndürme, yangın önleme konusunda müşterilerine hizmet vermektedir.

DAVLUMBAZ SÖNDÜRME NASIL KULLANILIR?

Davlumbaz söndürme sistemi otomatik olabilmektedir. Davlumbazdan çıkan yangınları söndürmek oldukça zor olabilmektedir. Bu yangınları söndürmek için muhakkak davlumbaz söndürme sistemi kullanılmalıdır. Otomatik olan davlumbaz söndürme sisteminin üzerinde kırmızı renkte bir algılama hortumu bulunmaktadır. Bu algılama hortumu, çıkan alevi algıladığı anda yangın söndürme sistemini devreye sokmaktadır.

SİSTEMDE BULUNAN MEKANİZMALAR

Ankara Davlumbaz Söndürme sistemi üzerinde boşaltma butonu da yer almaktadır. Bu buton ile elden yani manüel biçimde de sistemi devreye sokmak mümkün olabilmektedir. Manüel kontrol sisteminde gaz ve elektrik sistemini sona erdirme özelliği, bir adet manometre ve sistemi manüel bir biçimde boşaltma özellikleri yer almaktadır. Montaj ve tesisat ekipmanları da bulunan davlumbaz söndürme sisteminde ayrıca; pişirici özelliğe sahip olan ocağı koruma, fritözü koruma bölümü, davlumbazın ve bacanın filtresini de koruma gibi özelliklere de sahip olmaktadır.
Ayrıca hassas algılama özelliği de olası yangınları engelleme konusunda oldukça başarılı olabilmektedir. Davlumbaz söndürme sisteminde paslanmaz çelik borular kullanılmaktadır. Çelik borular yangının söndürülmesi için bir geçittir.

Ankara Davlumbaz Söndürme sistemleri hakkında detaylı bilgi için web sitemiz olan www.ankarayanginsondurme.gen.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

ankarayanginsondurme.gen.tr
Yanıtlar (0)
  • Bu tartışmaya henüz bir yanıt yazılmamış
Yanıtınız

50indirimreseller